STAGIAIRE COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Organisatie
Oil Support Nederland is gevestigd in Borculo Gelderland. We ontwikkelen, produceren, verkopen LubeMaster conditie monitoring systemen en Kinematic lubrication optimizers. Oil Support is pragmatisch, hands-on en spreekt de taal van de industrie. Wij streven ernaar om mensen aan te nemen die ons helpen in het creëren van onbeperkte ideeën en mogelijkheden.

Stageomschrijving
Samen met een collega ben je mede-verantwoordelijk voor de pre- en aftersales. Zo zal je offertes gaan verzorgen, agenda’s helpen beheren en met ons CRM pakket gaan werken. Daarnaast laten wij je kennismaken met andere facetten binnen onze organisatie, zoals productontwikkeling.

Verkoopteam bij Oil Support Nederland:
Onze verkoop bestaat uit de directeur/eigenaar en de backoffice. Dit kleine team richt zich onder andere op pre en aftersales.

Wij zoeken ter versterking een enthousiaste collega. Van belang:

• Je volgt een relevante MBO-opleiding en bent praktisch ingesteld
• Je beheerst goed de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (extra vreemde taal is een pré)
• Je neem initiatief en hebt geen moeite om klanten te woord te staan
• Je bent commercieel en dienstbaar ingesteld. Je wil graag een ander helpen
• Je bent proactief en organisatorisch aangelegd
• Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus
• Je bent representatief en collegiaal ingesteld
• Je bent gemotiveerd en hebt interesse in een internationaal georiënteerd bedrijf

Ons aanbod
Werken bij Oil Support Nederland betekent werken in een open, informele en no-nonsense cultuur. Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer.

We verwachten van onze medewerkers een flexibele, zelfstandige en resultaatgerichte aanpak. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer, zo lunchen we gezamenlijk en organiseren we geregeld activiteiten voor onze medewerkers.
We bieden je een fulltime afwisselende en uitdagende stage, de duur van je stage (3-6 maanden) zijn in overleg. Tijdens de stage wordt je begeleid door de directeur en bedrijfsleider. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,00 per maand en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Solliciteren kan door ons een mail te sturen met daarin een motivatie waarom je de meest geschikte kandidaat voor deze functie denkt te zijn samen met je cv. Je kan mailen naar Bart Hulshof op e-mail adres bart@oilsupport.nl.

Mocht je meer informatie willen over de vacature kan je bellen naar telefoonnummer +31 (0)545 – 274177 of kijk op www.oilsupport.nl.