OVER ONS

Specialisten in kostenreductie en downtime verlaging

Oil Support Nederland is een onafhankelijke service verlenende technisch specialist en ‘Reliability partner in business’ voor OEM en eindgebruiker in de industrie & On- en Offshore.

Onze Core-Business is het voorkomen van uitval of schade aan kritische aandrijfsystemen als gevolg van ontoereikende smering bij tandwielkasten, hydraulische systemen, diesel- of gasmotoren, turbines, lager-smeersystemen, e.d.

Door een gedegen traject van ‘Root Cause Analyse’ voorkomen wij vergaand symptoombestrijding. Hierdoor reduceren wij sterk de Total Cost of Ownership van elke Asset-owner. Met onze werkzaamheden verzorgen wij o.a.:

  1. analyseren van de huidige situatie
  2. (smeer-) technische verbeteringen
  3. optimalisatie of aanpassing van het huidige onderhoud
  4. aansluitend bijhorende praktijktrainingen

Eigen engineering & productontwikkeling
Met in eigen huis ontwikkelde filtratie en monitoring producten optimaliseren wij de werking van een aandrijving. We stellen de smering af op componentniveau, reduceren het energieverbruik en maken Condition Based Maintenance mogelijk. Onze engineers en service werken hierbij nauw samen met de OEM engineers.

Metaalunie voorwaarden
Oil Support Nederland werkt vanaf oprichting onder de Metaalunie voorwaarden. Ze zijn op onze site op te vragen en worden met elke aanbieding meegezonden.

Verhuur voorwaarden
Oil Support Nederland verhuurt allerlei apparatuur die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Voor maximaal rendement voor alle partijen zijn de voorwaarden opgeschreven die gelden voor al onze verhuursystemen.
Tevens hebben wij regelmatig goede, maar gebruikte apparatuur beschikbaar voor overname. Hierdoor is onze verhuurvloot altijd Up to date en representatief.

Vacatures
Door toenemende wensen van onze opdrachtgevers groeien wij in onze mogelijkheden. Hierdoor zijn er regelmatig interessante vacatures vacant.

Lubrication, Maintenance & Monitoring solutions