Besparing

Het vele jaren verzorgen van olieonderzoeken en aansluitend filtersessies bij verschillende typen machine of aandrijving staat aan de basis van Oil Support Nederland. Het heeft geleidt tot inzichten in hoe het best en praktisch een eenvoudiger omgang, met aansluitend verantwoord lagere ‘Total Cost of Ownership’ gerealiseerd kan worden.

Doordat wij ons consequent richten op alle informatie die uit olie kan worden gehaald, leren wij snel het karakter kennen van nagenoeg elke aandrijving en zetten deze vervolgens om tot de juiste omgangsvorm. Door vervolgens samen te werken met de fabrikanten, zijn wij in staat een ‘Win-win’ voor alle partijen te realiseren en zijn deze fabrikanten tevens in staat hun producten te verbeteren en betrouwbaarder te maken.

Omdat er een aantal specifieke- en wezenlijke verschillende aandrijvingen zijn, hebben wij een aantal mogelijkheden of ‘oplossingen’ ontwikkeld die de juiste omgang van een machine of aandrijving kunnen realiseren. Deze hebben wij per type aandrijving beschreven.

Lubrication, Maintenance & Monitoring solutions