Olieonderzoek en advisering

Olieonderzoek en advisering

Sinds de oprichting verzorgt Oil Support Nederland onderzoeken van enkele gerenommeerde en onafhankelijke laboratoria. Wij verzorgen de monstername, de inzending en het overleg met het laboratorium en aansluitend de rapportage die desgewenst besproken kan worden. Dit alles om u maximaal te kunnen adviseren.

De monsternames kunnen wij periodiek voor u uitvoeren en zorgen dan voor trending van de informatie die wij vervolgens omzetten tot de juiste herstelacties of onderhoudsvorm. In bepaalde situaties als calamiteiten kunnen wij u spoedservice aanbieden, waarbij de uitkomsten zeer snel beschikbaar zijn.

Bepaalde machines of aandrijvingen zijn dermate kritisch in het proces dat men eigenlijk een ‘Live’ inzicht wil hebben in de slijtageontwikkeling of staat van een aandrijving. Oil Support Nederland heeft hiervoor eigen monitoring producten ontwikkeld die allen gebaseerd zijn op jarenlange ervaring in de omgang met uiteenlopende machines of aandrijvingen.

Onze LubeMaster® monitoring apparatuur zijn bijvoorbeeld een gestandaardiseerd maatwerk producten en geschikt voor nagenoeg elk type aandrijving. Wij kunnen u per type aandrijving helpen te bepalen welke onderhoudsbehoefte het beste aansluit op uw techniek.

Totaaloplossing voor optimale olieverzorging én smering

Lubrication, Maintenance & Monitoring solutions